Ideje za adventni koledar: Zajtrk presenečenja

Sobota je dan, ko si morda lahko vzamemo malo več časa za zajtrk. Naj bo danes zajtrk presenečenja. Presenetimo svoje najdražje - mamico, očka ali otroke. Le da bo presenečenje iz srca.

Proste sobote so kot naročene, da si pripravimo drugačen zajtrk. Lahko si vzamemo čas in skuhamo proseno kašo s slivami, lahko zmešamo smuti, lahko pojemo tradicionalni slovenski zajtrk. Predvsem pa je fino, ker lahko pripravimo zajtrk presenečenja. Naj bo danes tak zajtrk. Presenetimo svoje najdražje - mamico, očka ali otroke. Le da bo presenečenje iz srca.

Kavo mamici in očku postrezi v njunih najljubših skodelicah, sestrici ali/in bratcu in sebi pa pripravi kakav. Skupaj pripravite še pogrinjek. Lahko ga tudi okrasite. Na voljo je veliko različnih idej - vejice smreke, lahko uporabimo okraske ali pa ljubke papirnate jelenčke. In če najdete v kakem predalu še kakšno čarobno prskalico, bo to še posebno presenečenje.

Čudovito soboto vsem.
Ideje za adventni koledar: Zajtrk presenečenjaIdeje za adventni koledar: Zajtrk presenečenjaOglej si tudi naslednjo ljubeznico POSEJMO BOŽIČNO ŽITO.

Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.