Spletne novice

S prijavo na Silly spletne novice se uporabnik strinja s prejemanjem promocijskih sporočil na elektronski naslov, ki ga vnese ob prijavi. Namen spletnih novic je obveščanje uporabnikov o aktualnih ponudbah, promocijah, novostih in dogodkih. Prijava na spletne novice ni obvezujoča, a v primeru nesoglasja uporabnik nima pravice do uveljavljan morebitnih dodatnih ugodnosti, ki bi jih s prijavo na novice pridobil.

Frekvenca objav

Frekvenca spletnih novic je običajno enkrat tedensko.

Omejitev odgovornosti

Silly si pridržuje pravico, da spletne novice kadarkoli spremeni ali ukine brez predhodnega obvestila. Silly si pridržuje pravico tudi do implementacije novih funkcij, ki razširijo ali izboljšajo delovanje storitve. Silly si prav tako pridržuje pravico do prekinitve naročnine posameznega uporabnika brez predhodnega obvestila, Silly pa bo to pravico uveljavljal kadar smatra, da se je uporabnik prijavil s ponarejenimi podatki.

Dvojna prijava

Silly od naročnikov zahteva, da svoj elektronski naslov tekom prijave potrdijo. S klikom na gumb za oddajo prijave bo porabnik na vnešeni elektronski naslov prejel sporočilo s povezavo za potrditev naslova. S klikom na potrditveno povezavo je prijava zaključena.

Varovanje in obdelava osebnih podatkov

Silly se zavezuje, da bo podatke pridobljene preko prijav na spletne novice uporabil izključno za namen izvajanja storitve. Silly se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Uporabnik se lahko prijavi na sledeče sezname prejemnikov spletnih novic:

Silly novice - Za obveščanje o aktualnih promocijah, novih izdelkih in prihajajočih dogodkih.

Silly v prijavi na spletne novice zbira in obdeluje sledeče podatke:

Elektronski naslov - Za obveščanje o spletnih novicah po elektronski pošti.

Ime - Za poimensko naslavljanje spletnih novic.