0 Košarica
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Nosilke in trakovi — nosilke in trakovi

  Recenzija nosilke Tula Toddler za večje malčke @Anina kuhinja

  Recenzija nosilke Tula Toddler za večje malčke @Anina kuhinja

  Že lep čas se lotevam te objave, saj sem dobila ogromno prošenj zanjo. Končno sem si vzela čas.

  Pri nas smo ljubitelji nosilk, lahko bi rekla da imamo rajši nosilke kot vozičke. Sama imam rada otročke pri sebi in hvala bogu se fanta rada cartata pri meni. Tako vsi zmagamo. Ko sva z dragim planirala naš mesečni road trip, o katerem si več lahko preberete tukaj, sva iskala rešitev za dolge pohode po mestih, ko bo tudi Timon želel malo zadremati ali se nositi. Postal je težak in razmišljala sva o nakupu kakšnega otroškega nahrbtnika za nošnjo otrok. Potem pa perem nosilko za Liama, in se spomnim, da bi lahko pobrskala za kakšno nosilko za večje otroke.

  Sama sem že dolgo nazaj spoznala, da je z dobro kvalitetno nosilko, nošnja lahko zelo udobna in Liama sem zares ogromno prenosila v njegovem prvem letu in pol. Še zdaj se včasih rad nese in preden smo šli na road trip se že nekaj časa ni nosil v nosilki. Ne boste verjeli kakšno navdušenje je bilo, ko je videl da sem jo vzela s seboj.

  Recenzija nosilke Tula Toddler za večje malčke @Anina Kuhinja

  Da ne odtavam. Iskala sem nosilko za malčke in jo seveda našla v otroški trgovini Silly, kjer sem kupila tudi vse nosilke do sedaj. Timon je bil navdušen, da se bo nosil tudi on tako kot Liam in z dragim sva s tem imela možnost da sama raziskujeva mesta, ko sta otroka uro-dve odspala v nosilki sredi dneva. In iskreno, ker je nosilka zares dobro, udobno narejena sploh ni težko nositi 10-14 kg nekaj ur. Veliko bolj udobna je kot pa če bi nesel na hrbtu težek nahrbtnik. Ima oblazinjene naramnice z dvojno nastavitvijo, da jih lahko prilagodiš, za maksimalno udobje. Prav tako ima podložen sedalni del pri kolenih pa bo poskrbel za udobje otroka. Primerna je za nošenje spredaj in na hrbtu.

  Oba malčka sta v njej zaspala v minutah. Smrčala sta tako zadovoljno stisnjena k nama, da je bilo veselje. Midva sva pa imela frej roke, da sva obiskovala čokoladnice in podobne slastne trgovinice. K nosilki je priložena snemljiva kapuca, ki lahko dodatno podpira otrokovo glavico med spanjem, ali pa ga zavaruje pred soncem, vetrom. Tako sva s kapuco lepo stabilizirala glavo, da je med nošnjo lahko udobno spal.

  Recenzija nosilke Tula Toddler za večje malčke @Anina Kuhinja

  Vsekakor smo jo oprali in shranili za naše pohode v hribe ali daljše izlete, kjer je možnost da bosta otroka po dolgem dopoldnevu postala zaspana. Vedno se veselita dremanja v nosilki, tako sploh ni pregovarjanja.

  Nosilka je prav tako pralna. Sama sem jo večkrat že oprala na 60 stopinj in je pranje super prenesla. Sušila pa je nisem v sušilcu, ampak na zraku. Dodam še to informacijo, da je izredno lahka, ima le 0,9kg.

  Primerna je za malčke od 11,5 do 27,5 kg oziroma otrokove velikosti minimalno 81,5 cm in starosti od 18 mesecev do +4 let.

  Za vse, ki iščete podobne rešitve za daljše izlete, potovanja, izlete v hribe… vam jo toplo priporočam. Še več informacij o nosilki najdete v otroški trgovini Silly tukaj.

   

  Ana Žontar Kristanc         

  Avtor: Ana Žontar Kristanc, Objavljeno @Anina kuhinja
  Avtorica zapisa je Ana Žontar Kristanc, njeno življenje se vrti okrog sinčka Liama in Timona, moža Kristijana, njene družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele njenega življenja povezuje. Več o Ani, njenih receptih, mislih in zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.

  Mamice o novi ergonomski mehki nosilki Boba X

  Mamice o novi ergonomski mehki nosilki Boba X

  Končno je tu! 

  Nekaj kar so mnoge mamice že nestrpno pričakovale, nova ergonomska mehka nosilka Boba X, z njo pa tudi prvi vtisi navdušenih uporabnic. Preberite kaj je najbolj navdušilo ponosne lastnice nove Boba X

  • je izredno udobna, kompaktna in vzdržljiva. Blago je mehko in bolj fino od ostalih bolj grobo vezenih nosilk.
  • ledveni pas na nosilki je odlično ojačan in s kombinacijo križnega nošenja je le to še lažje in ne povzroča bolečin v hrbtu, saj se teža izredno lepo porazdeli med obe rameni in hrbet.
  • malček se hitreje pomiri in zaspi kot ponavadi. Kapuca omogoča dobro kroženje zraka in mu nudi prijetno in varno okolje za miren počitek ob maminem srčku.
  • izredno enostavna uporaba in nastavljivost nosilke, saj potrebujejo le nekaj sekund in malček je že prijetno nameščen v nosilki in pripravljen za nove pustolovščine.
  • čudovita lasnost je, da mehka nosilka raste z dojenčkom in je primerna tudi za večje malčke.
  • navdušuje tudi mestne mamice.
  • priročen pašček za enostavno dojenje resnično olajša dojenje v nosilki.
  • ker je primerna za mamice in očke vseh postav in velikosti je super izbira za partnerja, ki se sicer v postavah lahko močno razlikujeta.


  Veliko mamic prvega otroka vozička, pri drugem pa so izrazile potrebo po nosilki, ki jim olajša vsakodnevna opravila, skrb za starejšega malčka, izlete ali preprosto kofetkanje v mestu.

  Boba X lepotičke so na voljo v klasični sivi barvi in v kar 7 čudovitih vzorcih. Oglejte si novo kolekcijo Boba X nosilk!

  Ergonomska mehka nosilka Boba X Mademoiselle

  Zgodba o Tuli nosilkah za dojenčke

  Zgodba o Tuli nosilkah za dojenčke

  Zgodba o Tula ergonomskih nosilkah se začne z človekoma iz dveh popolnoma različnih koncev sveta. Ula se je rodila in odraščala na Poljskem, Mike (takrat poimenovan Chi) pa se je rodil v Vietnamu. Dvajset let kasneje pa sta začela novo skupno pot.

  Spoznala sta se na univerzi in kljub zelo različnim interesom sta oba pridno delala, se zabavala in veliko potovala. Večkrat sta obiskala Poljsko in to tudi izkoristila za potovanje po Evropi. Tudi med potovanji v Vietnam sta odkrila ogromno nevrjetnih krajev. In hotela sta še več.

  Z enosmerno karto v Peru sta želela podrobneje spoznati življenje v Južni Ameriki. Potovala sta po neturističnih poteh in spoznala nevrjetno južnoameriško kulturo. V večini krajev, ki sta jih prepotovala sta bila navdušena nad ženskami, ki so v barvnih trakovih nosile svoje otroke med delom na polju, izdelovanju dobrin ali preprosto pri urejanju domov. Oba mama in otrok sta bila med nošenjem tesno povezana pri popolnoma vsakodnevnih opravilih.

  Potovala sta v Bolivijo, Urugvaj, Buenos Aires in po dveh mesecih sta bila pripravljena na zadnje potovanje v Brazilijo. V trenutku, ko sta sedela v kavarnici na letališču Beunos Airesa in se je Ula prenajedala tolažilne hrane sta spoznala, da se bo njuna družina povečala.

  Ko se je rodila prva hčerka sta jo nosila v slingu z obroči. Spoznala sta kako priročen je lahko trak za nošenje malčkov in kako dobro vpliva na mamo in otroka. Nekaj let kasneje se jima je rodil še en sin in odkrila sta enostavnost z nošenjem otrok v ergonomski nosilki. Ergonomska nosilka je bila prav tako udobna kot sling in bolj primerna tudi za očete. Sprobala sta veliko različnih nosilk vendar nobena ni čisto zadovoljila njunih potreb. Tako jima je babica iz Vietnama naredila eno čisto po meri in njunih željah in bila je zelo blizu popolnosti.

  Najprej sta izdelovala nosilke za prijatelje in družino. Vendar se je na vsakem potovanju trlo vprašanj o njunih ergonomskih nosilkah. In to je bila pobuda, ki sta jo potrebovala, da sta vso energijo in fokus usmerila v izdelavo ergonomskih nosilk. Sedaj so družina petih, ki še vedno izdeluje nosilke, nosi svoje malčke blizu in ustvarja nepozabne spomine.

  Danes je njihovo poslanstvo spodbujati nošenje otrok po celem svetu s kvalitetnimi izdelki, ozaveščanjem o nošenju in širjenju skupnosti, ki tvori še bolj boljšo povezavo med nosilcem in otrokom.

  Zgodba o Tuli

  Boba 4g vs. Ergobaby Original @ Z ljubeznijo, Mama

  Boba 4g vs. Ergobaby Original @ Z ljubeznijo, Mama

  Pred meseci sem primerjala nosilki Boba Wrap in Boba 4g v objavi TUKAJ, danes pa bi želela prikazati še nekaj razlik in podobnosti med nosilko Boba Classic Carrier 4g in nosilko Ergobaby Original. Gre za mehki ergonomsko oblikovani strukturirani nosilki, ki sta si v marsičem podobni in zato se je med njima res težko odločiti. Obe nosilki imata vstavek za novorojenčka in sta primerni za nošenje praktično od rojstva naprej (kljub temu, da so za novorojenčke vseeno bolj priporočljivi trakovi). Bobo 4g sem uporabljala od starosti nekaj tednov naprej in jo uporabljam še danes, Ergobaby Original pa sem začela uporabljati, ko je bil Jakob že dovolj velik za nošenje brez vstavka, zato izkušnje s vstavkom nimam.

  Kot sem zapisala že v prejšnji objavi, so me na nosilki Boba Classic Carrier 4g prepričale naslednje lastnosti. Všeč mi je, da je lepo objame otročka in da je nošenje zelo udobno. Jakob je tesno privit k meni, nosilka pa mu daje potrebno oporo. Kot omenjeno, sva uporabljala tudi integrirani vstavek za novorojenčke in majhne dojenčke, ki je skupaj spatentiranimi paščki za nogice omogočal, da je bil Jakob v ergonomskem položaju, t.i. položaju žabice. Prve mesece sva vedno uporabljala še kapuco za varovanje glavice, saj drugače glavica ni bila dovolj zavarovana. Zdaj je že večji in tega nujno ne potrebuje, zato kapuco uporabiva samo kot zaščito pred vremenom ali ko zaspi, drugače pa jo zatakneva v žepek. Všeč mi je, da jo bova lahko uporabljala dolgo, saj je strukturirana nosilka Boba 4g primerna za dojenčke in malčke do 20 kg in omogoča nošenje spredaj in na hrbtu, kar nam bo olajšalo tudi razne izlete. Za njo sem se odločila predvsem zato, ker je ergonomska in ima številne možnosti nošenja, kar jo dela univerzalno. Praktično pa je tudi to, da ima na pasu manjši žep za shranjevanje, na zadrgo (nekaj žepkov je brez zadrge), in uporabne zaponke na naramnicah, na katere lahko pritrdimo igračko za otroka.

  Mehka nosilka Boba 4G @Z ljubeznijo, Mama, Nina Držaj

  Lastnosti mehke strukturirane nosilke Ergobaby Original so podobne. Tudi v nosilko Ergobaby otroka namestimo zelo enostavno. Nekaj več pomoči sem potrebovala pri zapenjanju pasov na hrbtu, dokler nisem ugotovila, kako si jih najlažje sama potegnem in zaprem skupaj (sliši se malo čudno, a večkrat se mi je zgodilo, da so se mi pasovi na hrbtu nekoliko razrahljali in jih z roko nisem dosegla, ko je bil Jakob že nameščen in sem pas želela samo zapreti; takrat sem potrebovala pomoč). Jakob je tudi tukaj tesno privit k meni, nosilka pa mu daje vso potrebno oporo. Obe nosilki sta zelo udobni tudi za starše, saj je teža otroka lepo razporejena. Ko sem preizkusila Ergobaby Original, sem bila presenečena, saj se mi je takoj zdela še nekoliko bolj udobna zame. Kot da bi se mojemu telesu bolje prilegala. Prav tako ima kapuco za varovanje glavice, ki jo pospravimo v žep na sprednji strani nosilke, ko je ne uporabljamo. Tudi nosilka Ergobaby je primerna za nošenje otrok do 20 kg. Pomembna razlika med nosilkama Boba 4g in Ergobaby Original je ta, da nosilka Boba 4g omogoča dva položaja za nošenje (spredaj in zadaj), nosilka Ergobaby Original pa omogoča tri položaje nošenja (spredaj, zadaj in na boku). Položaja zadaj in na boku še nisem preizkusila, a se mi zdi velika prednost, da bom v naslednjih mesecih Jakoba lahko nosila tudi tako in bom lahko položaje za nošenje kombinirala, kot nama bo ustrezalo. Tudi Ergobaby ima žep za shranjevanje, višje na sprednjem delu nosilke. Žep je na zadrgo, njegova prednost pa je ta, da je prostornejši, kot tisti na Bobi 4g. Material nosilke Ergobaby je nekoliko drugačen, bolj gladek in platnen. Obe nosilki imata nastavljive (in tudi oblazinjene) trakove in pasove, s katerimi si ju prilagodite sebi in svojemu telesu ter omogočata udobno nošenje. Na voljo sta v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Primerni sta za dojenje med nošenjem, če si otroka spustimo nekoliko nižje (pazimo, da smo oblečeni tako, da je to sploh mogoče, hihi). Zdaj sem to tudi preizkusila in je šlo, a mi ni preveč udobno in ponavadi tudi nisem primerno oblečena. Operemo ju lahko v pralnem stroju. V zelo mrzlem vremenu nosim Jakoba samo po stanovanju, za ven pa uporabim jopice in jakne, ki jih lahko zaprem preko nosilke. Najbrž vas zanima, katero nosilko ponavadi izberem. Trenutno raje uporabljam Ergobaby Original oziroma se sproti odločim katero bi. Včasih imam eno doma, za po stanovanju in drugo v avtu, da je vedno pri roki. Trenutno imam doma Bobo 4g, v avtu pa Ergobaby Original. Z obema sem zelo zadovoljna.

  Mehka nosilka ErgoBaby @Z ljubeznijo, Mama, Nina Držaj

  Prednosti Ergobaby Original: trpežno bombažno platno, iz katerega je narejena, mi je bolj všeč in občutek imam, da se sama nosilka bolje prilega mojemu telesu, kot Boba 4g, večji žep na zadrgo, za shranjevanje malenkosti, možnost nošenja v treh položajih.

  Prednosti Bobe 4g: zaponke za torbico in/ali igračko.

  Skupne prednosti obeh nosilk pred raztegljivimi nosilkami in nekaterimi drugimi nosilkami: primerna za nošenje dojenčkov in malčkov (od 3,5 kg do 20 kg), torej daljša uporaba, vstavek za novorojenčke, enostavna namestitev in uporaba, dojenčka lahko uspavaš in nato z nosilko vred odložiš, dodatki, kot so varovalo za glavico in žep.

  Z ljubeznijo, Mama.

   

  Današnja objava je nastala v sodelovanju z otroško trgovino Silly.si, kjer najdete tako Bobo Classic Carrier 4g, kot tudi Ergobaby Original. Na voljo je več različnih barv in vzorcev. Jaz sem izbrala Bobo 4g v črni barvi “Slate” in Ergobaby Orignal Bundle of Joy – črna/kamel. Ker imajo v trgovinici Silly na voljo tudi veliko druge opreme in igrač za dojenčke, malčke in večje otroke, pokukajte še k njim na Facebook stran Silly in na Instagram Silly, da boste na tekočem z aktualno ponudbo. Hvala Silly, vse do zdaj preizkušene nosilke so odlične in priporočam čisto vsako izmed njih (Boba Wrap, Boba 4g in Ergobaby Original), a če bi se mogla odločiti za samo eno, bi izbrala Ergobaby Original. Opazila sem tudi blazinice za grizenje in zaščito naramnic Ergobabay in to se mi zdi krasna zadeva, ker ima Jakob velikokrat naramnice v ustih, haha.

  *Mnenje in razmišljanje o izdelkih je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njimi.

   

   

   

   

   

  Nina Držaj - Z ljubeznijo, Mama

  Avtor: Nina Držaj, Objavljeno @Z ljubeznijo, Mama

  Z ljubeznijo, Mama je "Lifestyle" blog mlade mame treh otrok, Nine, kjer beseda teče o nosečnosti, otrocih, družini in starševstvu. Na blogu boste našli vse, od njenih osebnih izkušenj v povezavi z nosečnostjo, materinstvom, nasvetov in družinskih dogodivščin, do preprostih igrarij in predlogov za ustvarjanje. Iskreno, pristno, igrivo, koristno, uporabno in srčno o življenju z otroki. Nina je tudi avtorica prvega dnevnika za nosečnice pri nas, Nosečkinega dnevnika, ki sta se mu je pridružila še sodobna Dojenčkov dnevnik in Malčkov dnevnik ter Spominske kartice za fotografiranje. Več o Nini in njenih zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.

   

   

  Boba Wrap vs. Boba 4g @ Z ljubeznijo, Mama

  Boba Wrap vs. Boba 4g @ Z ljubeznijo, Mama

  Raztegljivi trak Boba Wrap sem kupila med drugo nosečnostjo. Izbirala sem med različnimi nosilkami in se odločila glede na izkušnje uporabnikov, namen uporabe in cenovno dostopnost. Iskala sem nekaj, kar bi lahko uporabljala predvsem v prvih mesecih otrokovega življenja. Aljaž je bil takrat star malo manj kot dve leti in zelo živahen, zato sem vedela, da bom potrebovala nosilko, ki mi bo pomagala pomiriti in uspavati dojenčka ter mi hkrati dopuščala proste roke za vsa opravila in igro z njim. Po rojstvu Zare sem jo začela kaj hitro uporabljati. Potrebovala sem nekaj časa (in nekaj posnetkov na You Tube-u, haha), da sem se ga naučila zavezati in vanj spraviti dojenčka, a sem kasneje postala zelo spretna in ga zdaj zavežem v minutki. Najbolj mi je všeč, da je prijetno mehek in zelo udoben, tako za otročka, kot tudi za starše. Edino, kar mi ni bilo všeč je to, da so trakovi po kakšni uri ali dveh nekoliko popustili in sem imela občutek, da mi je zato Zara nekoliko zdrsnila. Ker je bila Zara dokaj drobna in lahka dojenčica, sem jo v Boba Wrap-u nosila dobro leto. Nosila sem jo v položaju spredaj, čeprav bi si jo lahko namestila tudi na bok (nisem poskusila).

  Kasneje sem dobila možnost preizkusiti tudi nosilko Boba Classic Carrier 4g in se že takrat odločila, da jo bomo kupili, če se bomo še kdaj odločili za kakšnega otroka. In smo jo, hihi. Boba 4g me je prepričala z enostavnejšo uporabo, saj ni potrebno vedno znova vezati traku, ampak narediš samo klik in klik ter je otroček že nameščen. Všeč mi je, da je lepo objame otročka in da je nošenje zelo udobno. Jakob je tesno privit k meni, nosilka pa mu daje potrebno oporo. Zaenkrat še uporabljava integrirani vstavek za novorojenčke in majhne dojenčke, ki skupaj s patentiranimi paščki za nogice omogoča, da je Jakob v ergonomskem položaju, t.i. položaju žabice. Do nedavnega (star je dva meseca in pol) sva vedno uporabljala še kapuco za varovanje glavice, saj drugače glavica ni bila dovolj zavarovana. Zdaj je že večji in tega nujno ne potrebuje, zato kapuco uporabiva samo kot zaščito pred vremenom ali ko zaspi. Všeč mi je, da jo bova lahko uporabljala dolgo, saj je strukturirana nosilka Boba 4g primerna za dojenčke in malčke do 20 kg in omogoča nošenje spredaj in na hrbtu, kar nam bo olajšalo tudi razne izlete. Za njo sem se odločila predvsem zato, ker je ergonomska in ima številne možnosti nošenja, kar jo dela univerzalno. Praktično pa je tudi to, da ima na pasu manjši žep za shranjevanje in uporabne zaponke na naramnicah, na katere lahko pritrdimo igračko za otroka (se že veselim, da bo prišlo prav, ko bo starejši).

  Mehka nosilka Boba 4G @Z ljubeznijo, Mama, Nina Držaj

  Še vedno uporabljam obe nosilki, in sicer se o uporabi odločim glede na situacijo in njune prednosti. Nosilka Boba Wrap se mi zdi bolj primerna za doma in za sprehode na manjše razdalje. Vanjo si ga namestim, ko ima slab dan in veliko joka ter ga želim potolažiti; ko bi se crkljal, jaz pa potrebujem proste roke za kuhanje, likanje ali za igro s starejšima otrokoma ali pa takrat, ko ga želim tesno ob sebi. S trakom imam včasih občutek, da je še vedno del mene. Bil je en tak lušten trenutek mesec dni nazaj, ko sem se odločala ali bi ga za spanje odložila v posteljico ali bi ga namestila v Boba Wrap in sem se odločila za slednje (je večja možnost, da bo dlje spal). Ko sem si ga namestila in sva bila tako tesno skupaj “objeta” sem si rekla: “It just feels right!” Vem, da je ravna podlaga tisto, kar otrok potrebuje in kar je dobro za njegovo hrbtenico, ampak vsake toliko pa pride trenutek, ko ga enostavno ne želim odložiti iz rok (oz. iz nosilke) in verjamem, da ima tudi to pozitivne učinke za naju oba. Prednosti Boba Wrap-a: primeren za nošenje od rojstva do 18 mesecev; priporočajo ga za prve mesece (bolj kot uporabo strukturirane nosilke), mehak in udoben, lepo objame otroka, pralen v pralnem stroju, univerzalna velikost.

  Za Bobo 4g se odločim, ko gremo na daljši sprehod, na kakšen izlet, kjer je lažje brez vozička, v knjižnico in druge podobne kraje, kjer je veliko stopnic in bi mi bilo drugače težje. Hkrati to pomeni, da bo pomirjen in da bo najbrž večino časa prespal, jaz pa bom lahko, bolj kot drugače, vključena v dogajanje, kar bo všeč Aljažu in Zari (morda se še spomnite našega oddiha v Banovcih TUKAJ ali pa nazadnje, ko je Jakoba v Bobi nosil naš ati TUKAJ). Priznam, da jo uporabljam raje, kot Boba Wrap, ker se mi zdi bolj praktična. Prednosti Bobe 4g: primerna za nošenje dojenčkov in malčkov (od 3,5 kg do 20 kg), torej daljša uporaba, položaj spredaj in na hrbtu, ki je zelo udoben za malčke, enostavna namestitev in uporaba, dojenčka lahko uspavaš in nato z nosilko vred odložiš, dodatki, kot so varovalo za glavico, žepek, zaponke za igračko ipd.

  Obe nosilki sta ergonomski in omogočata tudi dojenje med uporabo, a tega še nisem preizkusila. Če bom, vam zagotovo sporočim, kako se je obneslo. Torej, če iščete način, kako si olajšati situacijo z enim ali večimi otročki, način, kako pomiriti dojenčka ali pa potrebujete nosilko za potepe in pohode, vam vsekakor priporočam eno izmed zgornjih dveh (glede na vaše potrebe in želje). Nošenje prinaša ogromno prednosti za otročka in vas bo z njim zagotovo povezalo.

  Z ljubeznijo, Mama.

   

  Današnja objava je nastala v sodelovanju z otroško trgovino Silly.si, kjer najdete tako Boba Wrap, kot tudi Boba Classic Carrier 4g. Na voljo je več različnih barv in vzorcev. Jaz sem izbrala Boba Wrap v vijolični barvi in Bobo 4g v črni barvi “Slate”. Ker imajo v trgovinici Silly na voljo tudi veliko druge opreme in igrač za dojenčke, malčke in večje otroke, pokukajte še k njim na Facebook stran Silly in na Instagram Silly, da boste na tekočem z aktualno ponudbo. Hvala Silly, ne morem si predstavljati, kako bi zmogla, s tremi majhnimi otroci, brez Bobe.

  *Mnenje in razmišljanje o izdelkih je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njimi.

   

   

   

   

  Nina Držaj - Z ljubeznijo, Mama

  Avtor: Nina Držaj, Objavljeno @Z ljubeznijo, Mama

  Z ljubeznijo, Mama je "Lifestyle" blog mlade mame treh otrok, Nine, kjer beseda teče o nosečnosti, otrocih, družini in starševstvu. Na blogu boste našli vse, od njenih osebnih izkušenj v povezavi z nosečnostjo, materinstvom, nasvetov in družinskih dogodivščin, do preprostih igrarij in predlogov za ustvarjanje. Iskreno, pristno, igrivo, koristno, uporabno in srčno o življenju z otroki. Nina je tudi avtorica prvega dnevnika za nosečnice pri nas, Nosečkinega dnevnika, ki sta se mu je pridružila še sodobna Dojenčkov dnevnik in Malčkov dnevnik ter Spominske kartice za fotografiranje. Več o Nini in njenih zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.