Nasveti za nošenje otrok in dojenčkov v nosilikah: Ergobaby v poletnih mesecih

Otrok naj bo primerno oblečen

Razmišljajte o vstavku za novorojenčka in Ergobaby nosiliki kot o sloju oblačil. Zato otroka oblecite v lažja, bolj zračna oblačila in manj plasti. Na primer, če bi normalno oblekli otroka v majico in hlače, odstranite kos oblačila, tako daje otrok le v majici in plenički, medtem ko ga nosite v nosilki.

Stik kože na kožo uravnava telesno temperaturo otročka

Poleti se materin prsni del naravno ohladi in pomaga ohladiti otroka. Obratno je  v zimskem času. Nošenje otrok - kot ga je ustvarila sama narava!

Lovilec vlage

Majhen košček tkanine med vami in otrokom lahko pomaga absorbirati vlago, ne da bi izgubili prednost stika kože s kožo.

Naj bo dojenčkova glava dovolj zračna

Odkrijte dojenčkovo glavo, ko dodatna zaščita pred soncem ni potrebna. To omogoča dojenčkovi glavi, da je v celoti izpostavljena pretoku zraka, ki dodatno pomaga uravnavati temperaturo.

Nasvet pri uporabi vstavka

Zavihajte strani vstavka za novorojenčke, da otroko telo bolj izpostavite in mu omogočite še večji dotok zraka mimo telesa, medtem ko še vedno ohranja optimalno podporo glave in vratu.

Spalna kapuca z SPF zaščito pred soncem

Vse Ergobaby nosilke imajo spalne kapuco z SPF 50+ za zaščito otroka pred soncem.

Najboljša Ergobaby nosilka za poletje

Najbolj zračna in primerna za poletje nosilka Ergobaby je Mehka nosilka Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air, ki je sedaj poleg Carbon Sive barve na voljo še v novi Icy Mint različici. Mehka nosilka Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air ima 3D Air Mesh mrežasto tkanino, ki ohranja otroka hladnega dlje časa. Zračna 3D Air Mesh podloga je idealna za višje temperature in aktivni življenski slog. Podloga zmanjšuje potenje in ohranja optimalno temperaturo dojenčka in skozi vse leto. Zračna mreža in hitro sušeča tkanina zagotavlja prijetno in udobno nošenje.

Skupaj z Vstavkom za novorojenčka Ergobaby Easy Snug - Cool Air Mesh Siva, katerega Cool Air Mesh tkanina omogoča večji pretok zraka in ultimativno zračnost, je je Mehka nosilka Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air najboljša izbira za poletje!