0 Košarica
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Dogodki — dogodek

  Ujemi me, če me moreš! @Fluffy Princess

  Ujemi me, če me moreš! @Fluffy Princess

  To objavo bi lahko napisala na temo, kako vsak dan lovim Vala, mu preprečujem padce z raznih omar/pultov/wcja itd. kamor vse spleza in uide.. ampak ne.

  Šli smo na dirko, prvo, pravcato dirko. Saj vem, da ima Val šele 17 mesecev, samo poganjalček Kinderfeets je že dobro osvojil, pa smo šli v Kolo park.

  Tam je otroška trgovina Silly organiziralo dirko s poganjalci Kinderfeets.

  Val (Fluffy Princess) z lesenim poganjalčkom Kinderfeets na Kinderfeets Race @Silly.si

  Val (Fluffy Princess) z lesenim poganjalčkom Kinderfeets na Kinderfeets Race @Silly.si

   Noro dobro je bilo videt malčke in mulčke, kako se gor in dol preganjajo po klančinah in ovinkih.

  Val je samo malo sprobal Egg helmets čelado in preveril progo, potem pa se je odločil, da ga baloni in milni mehurčki bolj zanimajo. Tako sva norela za njim, da nebi prevračal posod z milnico in se zapletal v balone še bolj, kot se je.

  Val (Fluffy Princess) na Kinderfeets Race @Silly.si

  Fluffy Princess na Kinderfeets Race @Silly.si

  Z veliko mero "natančnosti2 smo se lotili Maki pobarvanke in poskusili barvice, ki niso samo za barvat dobre, ampak so tudi zelo njami haha (itak je treba vse v usta dat), polno plišastih in lesenih igrač bi na vsak način bilo treba vzeti domov, da ne govorim o slastnih Mmmetka cakepopsih in cupcakesih od katerih ga nisva mogla več stran od mize potegnit. Polno igrač, milnih mehurčkov in novih prijateljčkov... Prekrasen piknik smo imeli!

  Val in Fluffy Princess na Kinderfeets Race @Silly.si

  Val in Fluffy Princess na Kinderfeets Race @Silly.si

  Iiiin Val je dobil svojo prvo medaljo za udeležbo na dirki, kako ponosen je bil, da je ni in ni hotel snet.
  Za nameček pa smo na srečelovu dobili še krono in to je bila pika na i, a Val presrečen!

  Res smo uživali, Val je komaj dočakal posteljo, tako zmatran je bil.

  Hvala Silly za prekrasno sobotno popoldne!

   

  Nina Puhek @Fluffy Princess       

  Avtor: Nina Puhek, Objavljeno @Fluffy Princess

  Fluffy Princess je blog Nine Puhek, ki je delala kot stevardesa pri svetovno znani letalski družbi Emirates in v dveh letih in pol obiskala kar 57 držav. Sedaj mlado mamico iz dneva v dan navdušuje in preseneča, nasmeji in razveseljuje sinček Val.

  Več o Nini in njenih zapisih pa si lahko preberete tukaj.

  Zgrabi svoj poganjalček Kinderfeets in dirkaj z nami na Kinderfeets Race 🚲 💨 🏁 🏅

  Zgrabi svoj poganjalček Kinderfeets in dirkaj z nami na Kinderfeets Race 🚲 💨 🏁 🏅

  🚲 💨 Kinderfeets Race 🏁 🏅

  V soboto, 24.6., vse lastnike Kinderfeets poganjalčkov vabimo na Kinderfeets Dirko 🚲 💨 ki bo potekala v KoloParku pri parku Tivoli v Ljubljani. Če svojega Kinderfeets-a še nimate, nič zato 😉 na kraju samem bo na voljo nekaj poganjalčkov na izposojo in pripravljenih na preizkušnjo 🏁 💪 👶 👧🏼 👦 Prav tako pa si bo možno ogledati in preizkusiti otroške multisport 🏂 🚴‍♀️ 🛴 🏄‍♀️ čelade EGG Helmets.

  Izkušeni poganjalci se bodo lahko popeljali in preizkusili na pumptrack stezi, za mlajše in manj izkušene Kinderfeets-erje pa bomo pripravili poligon na ravni podlagi. Vožnja bo potekala pod nadzorom inštuktorja v duhu igre in veliko zabave. Vsi dirkači dobijo Kinderfeets majčko, tekmovalno številko in medaljo 🏁🏅 Imeli pa bomo tudi srečolov z luštnimi presenečenji 💝

  Prireditev se začne ob 16. uri in bo trajal vse do 19. ure. Število mest na dogodku je omejeno zato je za udeležbo obvezna predhodna prijava. Prijave sprejemamo na https://goo.gl/forms/ulaP2ATINJP2FwCB2 ali na hej@silly.si.

  Za hrano in pijačo skrbi Lepa Žoga ⚽️ posladkali pa se bomo z Mmmetka - dreammmy cupcakes in cakepops-i. Parkiranje je mogoče pred Halo Tivoli ali na velikem parkirišču v Tivoliju. Dirka bo v primeru dežja odpoveda.


  Prisrčno vabljeni ❤️ da se nam pridružite na Kinderfeets Race v KoloParku 🎈


  V kolikor je poganjalček Kinderfeets na vašem shoping listu 🛍 pa izkoristite kupon ob prvi prijavi 👉 SILLYPRIJAVA za 10% popust na celoten nakup in se nam pridružite na dirki. Popust velja za izdelke na zalogi in je veljaven do razprodaje zalog in ni združljiv z ostalimi akcijami in popusti.